2012. január 29., vasárnap

Nerf Barricade RV-10, forgócsövű sorozatlövő - Jelenlegi ára: 2 310 Ft !

Kérlek licitálás előtt vedd figyelembe, hogy a játék külföldi játékáruházból érkezett, ált. csomagolás sérült, visszáru vagy csak megmaradt. Dobozát kibontottuk, hogy kipróbáljuk! A játék működéséhez szükséges elemek nem képezik az aukció tárgyát! A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben feltüntetem!
Az aukció tárgya egy Nerf Barricade RV-10, forgócsövű sorozatlövő. Lopakodj az ellenség zónái mögé és használd a nerf barricadet. Tuti siker, tuti megsemmisítés. A szett tartalma: 1 db nerf barricade játék fegyver, 10 db szivacs tölténnyel. Kiváló minőségű műanyagból készült! Ezzel a játékkal, nem a szokásos katonai mulatságot éred el, az biztos! A pisztoly elemes adagolással van ellátva, gyors egymásutánban lövi ki a lőszereket, így nem igényel pontos célzást! Mérete: 30 cm. A lőszerek szivacsosak, így ártalmatlanok. Ne hagyd ki, fiad imádni fogja, ilyen aztán nem mindenkinek van, az biztos!! Az első kép illusztráció!!
Licitet nem törlök, aukciót idő előtt nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A játékokra megtekintési, kipróbálási garanciát vállalok, így hetek, hónapok múlva reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 2 310 Ft

Az aukció vége: 2012-01-28 21:40
. Nerf Barricade RV-10, forgócsövű sorozatlövő - Jelenlegi ára: 2 310 Ft

Fontos