2012. január 31., kedd

SZENDVICS PANEL THERMOPLAN ÜVEGEZÉSSEL - Jelenlegi ára: 1 Ft ?

Jó állapotban lévő használt szendvicspanelek, hőszigetelt thermoplan üvegezéssel eladók.
Kívül - belül 2cm vastag betonip lap, közte üveggyapot hőszigetelés erős váz szerkezettel kombinálva. Gyorsan építhető belőle bármilyen épület, esetleg üvegház. Jobb mint a fólia sátor.
Kis súlya miatt nem kell mély alap, ha be van vasalva az aljzatbeton és elég erős, arra is rárakható egy könnyű tetővel. Egyszerűen össze állítható még télen, a fagyokban is. Esetleg az összeállításban majd tudok segíteni.
Annak idején sok élelmiszer bolt ebből épült. Megfelel bármilyen üzlet, iroda, műhely, garázs stb. építéséhez. A nagy üvegfelület miatt alig kell világítást használni és szép kirakatok lehetnek belőle pl.: ruházati, vagy virág bolt esetén.
Minden nagy tábla üveg fölött van két, ablak melyek buktatva nyílnak, így a helyiség jól szellőztethető lesz. Az üvegtáblák nem osztottak. Jó hőszigetelő tulajdonságú és mutatós. Nincs szükség utólagos hőszigetelésre.
A készletben több féle szélességű panel van, így jól variálható az elhelyezésük és az épület formája.
Egy nagy panel helyett pl.: 117 db leyer 38 n+f tégla kellene 348 forint/darab áron, ami 40716 forint lenne. Plusz habarcs meg 7, 5 négyzetméter hőszigetelő rendszer és az ablakok. Összesen kb.: 70000 forint. (Tavalyi árak)
Egy komplett nagy panel méretei: (7 db. )
Szélesség: 240cm
Magasság: 305cm
Vastagság: 15cm
Terület: 7, 32m2
Egy komplett kis panel méretei: (6db)
Szélesség: 125cm
Magasság: 305cm
Vastagság: 15cm
Terület: 3, 81m2.
Egy nagy panel üvegfelületének méretei: (7db)
Szélesség: 190cm
Magasság: 260cm
Terület: 4, 94m2
Vastagság: kb. 2cm
Egy kis panel üvegfelületének méretei: (2db)
Szélesség: 95cm
Magasság: 260cm
Terület: 2, 47m2
Vastagság: kb. 2cm
A kis panelek közül nem mind üveges. Ezek használhatók a vizesblokk falaihoz üzlet vagy műhely esetén. A meglévő panelokból egy 24, 3 méter falhosszúságú, kb. 36 négyzetméter területű és kb. 300cm belmagasságú épület húzható fel (plusz ajtó-k).
Összeállítás után csak festeni kell. Természetesen minden ismert falazó anyaggal kombinálható, bővíthető. A készletet egyben szeretném eladni de, ha érdemes meg is bontom. A képen ilyen elemekből épült üzlet van. Látható, hogy a lábazattól a tetőig ebből áll a fal. Az üvegek ehhez hasonlóan le vannak matricázva de eltávolítható róluk. Nemrég ezek is egy élelmiszer bolt falazatát alkották. Kérdezni a vásárlás előtt érdemes, ha valami nem világos. Szívesen válaszolok és segítek, ha tudok.
Esetleg csere is érdekel, majd meglátjuk.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-01-30 23:15
. SZENDVICS PANEL THERMOPLAN ÜVEGEZÉSSEL - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos